VÅRA TJÄNSTER

Totalentreprenad

Genom samarbete skapar vi en slutprodukt i toppklass.

Konceptbyggnation

Prisvärda lösningar. Igen, igen och igen.

PRESSMEDDELANDE: DC WÄST BYGGER BEIJERS NYA ANLÄGGNING

Projektet är en totalentreprenad med totalyta om 8500 kvm. Entreprenaden utförs i två etapper, där anläggningen kommer att hållas öppen för alla kunder under hela nybyggnadsperioden. Etapp ett kommer att stå klar vintern 2023 och etapp två vintern 2024. 
 

 

 

DAGENS INDUSTRI UTSER DC WÄST TILL GASELLVINNARE I VÄSTRA GÖTALAND

En kraftigt ökande omsättning de senaste åren, samtidigt som bolaget kontinuerligt vuxit med lönsamhet, räckte hela vägen till förstaplatsen i Västra Götaland när Dagens Industri korade Sveriges Gasellvinnare 2020. Vi är naturligtvis både glada och stolta över utmärkelsen och reportaget kan läsas i sin helhet genom att klicka på knappen nedan

 

 

 

PRESSMEDDELANDE: DC WÄST BYGGER NY LAGERBYGGNAD ÅT CASTELLUM I LUND

Byggnaden uppförs i Lunds största industri- och verksamhetsområde Gastelyckan, och är beläget i den södra delen där verksamheterna främst består av fordonsförsäljning, maskinuthyrning och byggvaruhandel. Byggnaden är på ca 5000 kvm och beräknas stå klar vid årsskiftet 2020/2021.

 

Läs Castellums pressmeddelande med tillkännagivande om anläggningen på Cision.

PRESSMEDDELANDE: DC WÄST BYGGER NY ANLÄGGNING ÅT CASTELLUM

DC Wäst har fått förtroendet att bygga en ny anläggning åt Castellum i Malmö. Den största hyresgästen blir Mekonomen och anläggningen på ca 3700 kvm beräknas stå klar under våren 2020.

 

– Nu stärker vi vår fastighetsportfölj i anslutning till Nyhamnen och ser fram emot att inleda ett samarbete med DC Wäst. De har bred erfarenhet av liknande projekt och vi har stor tilltro till deras arbete, säger Patrik Håkansson, Projektledare på Castellum Öresund.

 

Läs Castellums pressmeddelande med tillkännagivande om anläggningen på Cision.

OM OSS

Företaget grundades under början av 2015, utgår från Mölndal, och erbjuder tjänster inom alla typer av byggentreprenader och konceptbyggnationer med hela Sverige som arbetsområde.

HELA SVERIGE SOM ARBETSPLATS

Med ett sammansvetsat team och ett brett nätverk av duktiga underentreprenörer är vi ett snabbväxande byggföretag inom entreprenad och konceptbyggnation.  Runt om i hela Sverige bygger vi nyskapande fastigheter, genomför om- och tillbyggnationer samt anpassar kontor och lokaler efter kundens behov.

INSTAGRAM