OM OSS

Vi är ett företag som gillar nytänkande och innovationsförmåga med målsättning att leverera smarta lösningar på ett kostnadseffektivt sätt. Förutom det lovar vi kvalitet och kunnande tillsammans med en lång erfarenhet inom byggbranschen. Projekten utförs utifrån ett aktivt miljöarbete och fokus på hållbarhet.

OM DC WÄST

Företaget grundades i början av 2015, utgår från Mölndal, och erbjuder tjänster inom alla typer av byggentreprenader och konceptbyggnationer med hela Sverige som arbetsområde. Vår övertygelse är att byggbranschen är i behov av nytänkande där ett innovativt förhållningssätt och en nyfikenhet kring att förbättra processer och utföranden ligger i tiden. Med det sagt vill vi ligga i framkant och vara delaktiga i utvecklingen av svensk byggindustri. 

En absolut förutsättning för att lyckas är att våra kunder är nöjda. Vi skapar tillväxt genom att hela tiden kunna visa upp högkvalitativa resultat där vi genom rak kommunikation och kompetent personal levererar slutprodukter i toppklass. 

AFFÄRSIDÉ

Vår affärsidé är att vara en hängiven, innovativ totalentreprenör som alltid
levererar ett förstklassigt resultat i rätt tid.

MILJÖ

För oss på DC Wäst AB är det viktigt att vår verksamhet inte utvecklas och drivs på bekostnad av miljön. Vi vill vara del av en bransch som värnar om en så liten miljöpåverkan som möjligt. Det sker genom att aktivt arbeta, beakta och utforma lösningar som på bästa sätt bidrar till en hållbar utveckling och alltid sträva efter att effektivisera processer och tillvägagångssätt.

KVALITET

Miljöarbetet är en integrerad del och utgör grunden för vårt kontinuerliga kvalitetsarbete. Ett arbete som kännetecknas av att leverera projekt av absoluta toppklass på utlovad tid. Genom våra effektiva och flexibla lösningar med kunden i fokus garanterar vi högsta kvalitet från start till mål samtidigt som vi utvärderar varje avslutat projekt för att hela tiden fortsätta vår kvalitativa utveckling.

 

Vi är självklart certifierade enligt ISO 14001:2015 och ISO 9001:2015